ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Δεν γνωρίζαμε όλα τα στοιχεία για τον Τσοχατζόπουλο

Βενιζέλος: Δεν γνωρίζαμε όλα τα στοιχεία για τον Τσοχατζόπουλο

Απάντηση σε όσα του προσάπτει η ΝΔ για τη στάση του στην υπόθεση των υποβρυχίων και την τότε υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, έδωσε ο Ευ. Βενιζέλος.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει από καιρό διαγράψει τον Άκη Τσοχατζόπουλο», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος, μιλώντας στους υποψήφιους του λεκανοπεδίου Αττικής.

«Αν γνωρίζαμε όλοι όσοι μετείχαμε στην εξεταστική επιτροπή το 2005 τα στοιχεία που βγήκαν στη συνέχεια, θα ήταν διαφορετική η στάση μας.

Τα στοιχεία άλλωστε που βγήκαν στη συνέχεια, βγήκαν μετά την εξεταστική για τα υποβρύχια υπό τον Μάρκο Μπόλαρη», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως «δεν θέλουμε να συγκαλύψουμε τίποτα».

ΠΑΣΟΚ ή ακυβερνησία

«Η οικονομική κρίση δεν ξεκίνησε το 2009, αλλά από το 2007», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Άλλωστε και ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε σε άρθρο του στην WSJ ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15,8%.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρωτιά στις εκλογές. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τον Ιούλιο θα πρέπει να αποφασιστούν μέτρα 11 δισ. αλλά συζήτησα χθες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, για ένα δίχτυ προστασίας για τους κοινωνικά αδύναμους.

Τέλος ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε πως για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα και ο πρόεδρος του εντολοδόχος πρωθυπουργός.