ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιους ενοχλεί η πρωτιά Κατσαφάδου στον Πειραιά

Ποιους ενοχλεί η πρωτιά Κατσαφάδου στον Πειραιά

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τον αέρα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Α' Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν βρώμικα μέσα για να τον πλήξουν.

Η αήθης επίθεση έγινε μέσω αποστολής εκατοντάδων επιστολών, που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στο νεαρό υποψήφιο, ενώ για να γίνουν πιο... πειστικοί ενέπλεξαν στην υπόθεση και άσχετα πρόσωπα.

Τις επιστολές υπογράφουν με αρχικά, υποτιθέμενες φοιτητικές οργανώσεις και στάλθηκαν μέσω ταχυδρομείου σε σπίτια κυρίως στο κέντρο του Πειραιά.

Κάποιος έχει χρήμα για ξόδεμα, το χρησιμοποιεί όμως σε λάθος κατεύθυνση. Αντί να προβάλει τη δική του υποψηφιότητα, επικεντρώνει στο να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Η επίθεση στο πρόσωπο του Κώστα Κατσαφάδου καταδεικνύει τον εσωκομματικό πόλεμο που μαίνεται εδώ και μέρες στον Πειραιά.

Αν και για κάποιους υπάρχει η αίσθηση ότι είναι οι εκλεκτοί της Συγγρού, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν τραβάνε, διαγράφοντας χαμηλές πτήσεις...

Ενδεικτική είναι η περίπτωση Αρβανιτόπουλου, ο οποίος παρότι έχει στη διάθεσή του ολόκληρο τον μηχανισμό της ΝΔ, δεν καταφέρνει να πείσει τους γαλάζιους ψηφοφόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν τον γνωρίζουν καν.

Όσο για την περίπτωση ετέρου υποψηφίου, του Νίκου Βλαχάκου ο οποίος αρχικώς είχε δηλώσει στο μνημόσυνο του αδελφού του, του αδικοχαμένου ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, ότι δεν θα κατερχόταν στις εκλογές, τελικώς κατέβηκε.

Ουδέον κρυπτόν όμως, οι υπαίτιοι του υπόγειου πολέμου σύντομα θα αποκαλυφθούν!