ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η κόντρα Τσίπρα - MEGA

Συνεχίζεται η κόντρα Τσίπρα - MEGA

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας απορρίπτει την πρόσκληση του Mega να φιλοξενήσει τον κ. Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων, έδωσε σήμερα ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Μέσω της ιστοσελίδας του aixmi.gr, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «εμφανίστηκε για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2011 - πριν από 10 μήνες», αντικρούοντας τον ισχυρισμό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει να προσκληθεί σε ενημερωτικές εκπομπές του Mega εδώ και ενάμιση χρόνο.

Στο κείμενο, που δεν υπογράφεται από τον ίδιο τον κ. Παναγιωτόπουλο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη απάντηση, δημοσιεύεται όμως στην ιστοσελίδα του, επισημαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας «διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει προσκληθεί ο ίδιος στο στούντιο του σταθμού. Φροντίζει, μάλιστα, να "φουσκώσει" -όπως όλοι οι πολιτικοί- τα πράγματα, κάνοντας 18 τους 10 μήνες».

Στο ίδιο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι «παρόμοια στάση απέναντι στο Mega είχε τηρήσει ο Κώστας Καραμανλής στην προεκλογική περίοδο του 2007 και ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο του 2009».

Αναμένεται με ενδιαφέρον η ανταπάντηση του κόμματος.