ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αγκαλιές και φιλιά η υποδοχή Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Με αγκαλιές και φιλιά η υποδοχή Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν νεοδημοκράτες στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη,μία ημέρα μετά τη δημόσια δήλωση στήριξής του στονΑντώνη Σαμαράκαι το σύνθημα νίκης της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ.Καραμανλής έγινε δεκτός με αγκαλιές και φιλιά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο όταν φθάνοντας στα γραφεία της ΝΔ, ένας από τους παρευρισκόμενους του φώναξε «Κώστα μου εδώ είναι το σπίτι σου», και μια γυναίκα του είπε «είσαι κεφάλαιο για τη ΝΔ».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ανέβηκε στον 5ο όροφο των κεντρικών γραφείων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Συζήτησαν για την προεκλογική δραστηριότητα και στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως «για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».

Αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα. Παρών και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.