ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για θάνατο Βαγγέλη Παπαθανασίου: Το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα έχασε τον διεθνή Vangelis

Κυριάκος Μητσοτάκης
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου
Intime News

«Για εμάς του Έλληνες, όμως, που ξέρουμε ότι το δεύτερο όνομά του ήταν Οδυσσέας, σημαίνει ότι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς. Από εκεί θα μας στέλνει πάντα τις νότες του», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για έναν πρωτεργάτη του ηλεκτρονικού ήχου, ενώ τόνισε την μεγάλη απώλεια για το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Εμείς οι Έλληνες, προσθέτει ο πρωθυπουργός, ξέρουμε «ότι το δεύτερο όνομά του ήταν Οδυσσέας», αυτό «σημαίνει ότι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς. Από εκεί θα μας στέλνει πάντα τις νότες του».

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου δεν είναι, πια, κοντά μας. Για όλον τον κόσμο, η θλιβερή είδηση δηλώνει πως το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα έχασε τον διεθνή Vangelis. Τον πρωτεργάτη του ηλεκτρονικού ήχου, των Όσκαρ, της Μυθωδίας και των μεγάλων επιτυχιών. Για εμάς του Έλληνες, όμως, που ξέρουμε ότι το δεύτερο όνομά του ήταν Οδυσσέας, σημαίνει ότι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς. Από εκεί θα μας στέλνει πάντα τις νότες του».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου - Θλίψη στον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό κόσμο