ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Λοβέρδο: Πουλάει τρέλα για την υπόθεση Novartis

ΣΥΡΙΖΑ για Λοβέρδο: Πουλάει τρέλα για την υπόθεση Novartis
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

«Επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει, θα με βρουν μπροστά τους». Αυτή ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, στην εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα, έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media για το θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει στον πρώην υπουργό, λέγοντας πως «πουλάει τρέλα και απολαμβάνει μιντιακή ασυλία», κάνοντας λόγο για σκάνδαλο το οποίο επιχειρείται να μετατραπεί σε σκευωρία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν μας εκπλήσσει η απάντηση του κ. Λοβέρδου. Ακολουθεί την πάγια τακτική του κόμματος της Novartis: πουλάει τρέλα και ποντάρει στη μιντιακή ασυλία που απολαμβάνει.

Έτσι μπορεί και κάνει τον τιμητή, έτσι επιχειρούν να μετατρέψουν το σκάνδαλο σε σκευωρία, έτσι διώκουν δικαστές και δημοσιογράφους. Αποσιωπώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με τη δύναμη που τους παρέχει η μιντιακή ολιγαρχία. Έτσι βρίσκεται και η Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης στην ελευθερία του Τύπου.

Σε ένα ερώτημα όμως δεν απάντησε ο κ. Λοβέρδος. Αφού το έγγραφο είναι γνωστό και έχει κριθεί όπως λέει, γιατί στην μετάφραση έσπευσαν να αφαιρέσουν το όνομα του; Τι έχουν να φοβηθούν αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Λοβέρδος;

Υ.Γ. Αλήθεια ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την παραποίηση εγγράφου του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ώστε να αφαιρεθεί το όνομα του βουλευτή του και υποψηφίου για την Προεδρία του;»