ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Παπαρήγα: «Κορυφαίος στην εξαπάτηση ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αλ. Παπαρήγα: «Κορυφαίος στην εξαπάτηση ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών.

Σε δήλωσή της, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι όποιος σέβεται τον εργαζόμενο λαό που υποφέρει «πρέπει να σέβεται και τους ψηφοφόρους στην κάλπη. Να μην κάνει κωλοτούμπες από μέρα σε μέρα και όσο πλησιάζει η ώρα να ανοίξουν οι κάλπες, τη μια να λέει ότι θα καταργήσει, θα σβήσει και την άλλη ότι θα διαπραγματευτεί. Το ένα στέλεχός του να λέει ότι "δε θα τα θυσιάσουμε όλα στο ευρώ" και το άλλο στέλεχος να λέει ότι "θα διαπραγματευτούμε μέρος του χρέους"». Στα πλαίσια αυτά, διευκρίνισε ότι αποδέκτες των δηλώσεών της είναι η γκάμα «των αντιμνημονιακών δυνάμεων με κορυφαίο στην εξαπάτηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να στηρίξουν το κόμμα της ως «δύναμη πάλης και ελπίδας», επισημαίνοντας ότι ο Περισσός έχει σταθερές θέσεις και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης στα νέα μέτρα που θα έρθουν.

«Στην κάλπη δεν κρίνεται η ριζική αλλαγή, αλλά αν μέσα στο κίνημα θα υπάρχει ένα αντίβαρο ισχυρό και σταθερό χωρίς παλινωδίες που θα δώσει δύναμη στο λαό. Και τέτοια δύναμη, και πάλης, και ελπίδας είναι το ΚΚΕ», κατέληξε η κ. Παπαρήγα.