ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δίλημμα των εκλογών επεσήμανε η Άννα Διαμαντοπούλου

Το δίλημμα των εκλογών επεσήμανε η Άννα Διαμαντοπούλου

Την ανάγκη για αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, αμέσως μετά τις εκλογές, για να έρθει, όπως είπε, πιο γρήγορα η ανάπτυξη και να βγει η χώρα από το Μνημόνιο, υπογράμμισε η Άννα Διαμαντοπούλου, σε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων της το βράδυ της Πέμπτης.

«Το αναπτυξιακό ευρωομόλογο, περισσότερη ρευστότητα από την ΕΚΤ, αλλά και τα μεγάλα αναπτυξιακά διευρωπαϊκά δίκτυα θα τεθούν στο τραπέζι μέχρι το τέλος του χρόνου και θα είναι κρίμα η Ελλάδα να μην είναι εκεί», τόνισε η υπουργός Ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι δίλλημα των εκλογών είναι: «αν η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μια χώρα της ΕΕ ή θα είναι χώρα των Δυτικών Βαλκανίων, όπως η Αλβανία, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη», ενώ επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για αριβισμό, ακτιβισμό και άφρονα πολιτική για το μέλλον της χώρας.

Η κ. Διαμαντοπούλου κατηγόρησε και τη ΝΔ για το ότι δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της για την πορεία της χώρας, - «είναι τρομερό ο κ. Καραμανλής να ζητάει στήριξη του Αντώνη Σαμαρά και να μην κάνει αυτοκριτική», είπε χαρακτηριστικά - παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη με κυριότερο το να μην ζητήσει απ όλα τα κόμματα να πάρουν θέση όταν αποφασιζόταν το Μνημόνιο και ζήτησε θετική ψήφο την Κυριακή για να προχωρήσει η χώρα στο δύσκολο αλλά ασφαλή δρόμο εξόδου από την κρίση.