ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Καμίνης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές»

Γιώργος Καμίνης
Γιώργος Καμίνης
Intimenews

Γιώργος Καμίνης: Παραμένει στο ΠΑΣΟΚ και δηλώνει «παρών» στη προσπάθεια «αναγέννησης της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας

Ο Γιώργος Καμίνης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ήταν μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε για οικογενειακούς λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου», αναφέρει και σημειώνει ότι το κάνει τώρα γνωστό «σε -σχεδόν- ουδέτερο πολιτικό χρόνο, πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διευκολύνω τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά».

Ο νυν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσει την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας, στην οποία συμμετέχει από το 2017.

Εκθειάζει τη συμπόρευση με την με τη Φώφη Γεννηματά, «η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη», όπως επισημαίνει.

Ο Γιώργος Καμίνης τονίζει την ανάγκη «η μάχη για μια Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη, μια Ελλάδα που εμβαθύνει τη δημοκρατία, εκσυγχρονίζει τις δημόσιες υποδομές και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, μια Ελλάδα προσανατολισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, που αγκαλιάζει όσους έχουν την τύχη να διαβιούν στο έδαφός της και δεν αφήνει κανέναν "εκτός των τειχών", είναι πάντοτε ζωντανή» και δεσμεύεται πώς σ΄αυτή τη προοπτική θα συνεχίσει να είναι παρών.