ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Αν αμφισβητεί τα στοιχεία ο κ. Οικονόμου ας τον ενημερώσουν ότι είναι τα επίσημα της ΡΑΕ

Ηλιόπουλος: Αν αμφισβητεί τα στοιχεία ο κ. Οικονόμου ας τον ενημερώσουν ότι είναι τα επίσημα της ΡΑΕ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την υπεροφορόληγηση των εταιριών ενέργειας.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευση για την υπερφορολόγηση των εταιρειών ενέργειας. Μια ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην οποία απάντησε εκ νέου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα κάνει αλχημείες για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το ποσό από τα υπερκέρδη που θα φορολογήσει για να μην στεναχωρήσει τα συμφέροντα από τα οποία εξαρτάται. Ακόμα δεν έχει πει πόσα τα υπολογίζει και πότε θα τα φορολογήσει. Αν αμφισβητεί τον τρόπο υπολογισμού, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι τα στοιχεία είναι τα επίσημα στοιχεία της ΡΑΕ», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης κλέβει από νοικοκυριά και επιχειρήσεις 10, επιστρέφει 1 και έχει το θράσος να μιλά για στήριξη. Δυστυχώς όμως για αυτόν, ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι», πρόσθεσε.