ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύκλοι Βενιζέλου απαντούν στον Τσίπρα

Κύκλοι Βενιζέλου απαντούν στον Τσίπρα

Αιχμές για τη στάση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνουν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, δίνοντας απαντήσεις στα αιτήματα του κ. Τσίπρα.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου τόνιζαν πως την αλλαγή της μετενέργειας και των εργασιακών θεμάτων που ζητά ο κ. Τσίπρας την ζήτησαν και την προώθησαν κύκλοι από την Ελλάδα.

«Παράγοντες προερχόμενοι από τη χώρα μας κατάφεραν και επέβαλαν αυτά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο», σημείωναν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας σε συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναρωτιόταν: Τι μου ζητάει ο κ. Τσίπρας, να καταργήσω αυτά που με αγώνα κατάφερα;

Οι στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου μετέφεραν την αγανάκτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αφού ο ίδιος δούλεψε σκληρά για το αποτέλεσμα που απαιτεί ο κ. Τσίπρας να αλλάξει.

Αναφερόμενοι στο θέμα που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου προς το αναλογικότερο, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επεσήμαιναν πως και αυτοί θέλουν αλλαγή στο πολιτικό σύστημα, όμως τώρα δεν υπάρχει χρόνος για να απασχολούν θέματα, πλην των οικονομικών.

Επίσης, απαντώντας σχετικά με την έκκληση για τη διαπραγμάτευση που έχει κάνει ο κ. Τσίπρας, σημείωναν συνομιλητές του κ. Βενιζέλο, πως για να υπάρξει κάτι τέτοιο, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα κυβέρνηση και να μην υπάρχει πλειοδοσία για το ποιος είναι περισσότερο φιλοεργατικός και αριστερός.