ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους για αριστερή διέξοδο

Τσίπρας: Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους για αριστερή διέξοδο

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στέλνει με συνέντευξή του ο Α. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα επιμείνει μέχρι τέλους για αριστερή διέξοδο».

«Κάθε κυβερνητική λύση στο πλαίσιο του Μνημονίου, όσο ευρεία και αν είναι, είναι καταδικασμένη», τονίζει κ. Α. Τσίπρας, καλώντας παράλληλα τον κ. Φώτη Κουβέλη να μείνει σταθερός στη δέσμευσή του να μην στηρίξει μια κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

«Το ζητούμενο είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση σε αντιστοιχία με τη λαϊκή ετυμηγορία», σημειώνει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι κάποιοι επιχειρούν να παραγράψουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση των κκ Βενιζέλου και Σαμαρά, κατηγορώντας τους ότι οχυρώνονται πίσω από την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ για πρωτοφανείς πολιτικές μετατοπίσεις και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι μεταβάλει καθημερινά τη στάση του.

Ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και κατά του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι κάνει ιστορικό λάθος, καθώς τη στιγμή που η κοινωνία βράζει, εκείνοι στρέφονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν στον Περισσό, τόσο το καλύτερο για όλους».