ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Κανονικά η ομιλία του απόψε στο Ζάππειο – Αύριο χειρουργείο για τη ρήξη χιαστού

Νίκος Ανδρουλάκης: Κανονικά η ομιλία του απόψε στο Ζάππειο – Αύριο χειρουργείο για τη ρήξη χιαστού

«Σφίγγει τα δόντια» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – Δεν αναβάλλεται η ομιλία του παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι.

Μπορεί η ατυχία να του χτύπησε την πόρτα, ωστόσο, φαίνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέστη ρήξη χιαστού σε αγώνα μπάσκετ το βράδυ της Παρασκευής, με τους γιατρούς που τον εξέτασαν να τον καλούν άμεσα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε πως η αποψινή του ομιλία στο Ζάππειο δεν είναι δυνατόν να αναβληθεί και έτσι απόψε θα μιλήσει θα μιλήσει κανονικά στο ιστορικό κτήριο, με το τραυματισμένο πόδι να περιμένει μερικές ώρες για να μπει στο χειρουργείο.

Αυτό θα γίνει αύριο, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς μέλη της οικογένειάς του αλλά και στενοί συνεργάτες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού χθες το απόγευμα στο Ζάππειο παίζοντας μπάσκετ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των εξελίξεων, το σημερινό του πρόγραμμα -όπως και το πλαίσιο που θα γίνει η ομιλία- θα είναι τροποποιημένο έτσι ώστε να μιλήσει χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία του.