ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Μαϊλης: To KKE παρέλαβε τον φάκελο με το non paper Καμμένου

Μ. Μαϊλης: To KKE παρέλαβε τον φάκελο με το non paper Καμμένου

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα της αποστολής η μη επιστολής του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Το ΚΚΕ διά του κ. Μάλη Μαϊλη επιβεβαίωσε σήμερα ότι παρέλαβε φάκελο με έγγραφα από την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπου υπήρχε και το έγγραφο επτά σημείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την πρόταση για στήριξη κυβέρνησης συνεργασίας.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, ο Μάκης Μαΐλης επιβεβαίωσε ότι η Αλέκα Παπαρήγα παρέλαβε χτες φάκελο μέσα στον οποίο, μεταξύ άλλων, υπήρχε και το non-paper με τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ανάγνωσε στον αέρα το κείμενο, το οποίο αναφέρει στην τρίτη σελίδα του ότι αν η χώρα «αντιμετωπίζει υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας» (άτακτη χρεοκοπία ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος), τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν «ανοχή για συγκεκριμένο διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση ήθελε σχηματισθεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις υπό την προϋπόθεση ότι θα ορίσουμε την πολιτική ηγεσία για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς δύο θέσεις, αντιπροέδρου και μέλους, στην Εταιρεία Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων».