ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σκοτώθηκαν» στον «αέρα» Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Φίλης

«Σκοτώθηκαν» στον «αέρα» Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Φίλης

«Κάμψη για τη Δημοκρατία» χαρακτήρισε τις παρακολουθήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, «ορντινάτσα του Πούτιν» τον χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανέβηκαν οι τόνοι σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Η φράση του Νίκου Φίλη που πυροδότησε την έντονη αντιπαράθεση στο πρωινό του Open αφορούσε τις παρακολουθήσεις λέγοντας πως δείχνουν «κάμψη της Δημοκρατίας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στη συγκεκριμένη φράση, τόνισε πως «Καμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι, ντροπή σας κύριε» αναφερόμενος στη φωτογραφία του Πούτιν με υβριστικό για τον Έλληνα πρωθυπουργό περιεχόμενο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Παιδείας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας».