ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Νέα επίθεση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, βρέθηκε το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, την της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, για τη μεγάλη νίκη στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού συνεχάρη τη νεολαία του κόμματος, λέγοντας πως «εφόσον τα νέα τα παιδιά είναι μαζί μας, υπάρχει ελπίδα για το αύριο», έβαλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ παρατηρώντας πως την περασμένη Κυριακή, ο Ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα το οποίο η Νέα Δημοκρατία το πήρε και πως δυστυχώς, «από τη μία πλευρά η αλαζονεία κι από την άλλη ο τυχοδιωκτισμός, δεν επέτρεψαν το μήνυμα του Ελληνικού λαού να γίνει πραγματικότητα. Και μας πάνε και πάλι σε εκλογές.

Θέλω να δηλώσω, από εδώ, ότι αυτό το μήνυμα του Ελληνικού λαού, εμείς το κρατάμε. Και με αυτό θα πορευτούμε στις εκλογές. Ένα μήνυμα σύνθεσης από τη μία, “ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια” και από την άλλη ανακούφιση στον κόσμο που έχει πια υποστεί τα πάνδεινα, ανακούφιση, κοινωνική ευαισθησία στον απλό τον πολίτη, σ’ αυτόν που τα έχασε όλα. Γιατί υπάρχουν και πολλοί συμπολίτες μας, που τα χάσανε όλα».

Ο κος Σαμαράς τόνισε πως διεκδικεί το δικαίωμα να μπορούν να ξανασταθούν στα πόδια τους εκείνοι οι οποίοι φοβούνται ότι έρχονται τα χειρότερα, τονίζοντας πως η ΝΔ διαθέτει μία στέρεη, προγραμματισμένη, κοστολογημένη, ασφαλή, πρόταση, με σχεδιασμό, που θα επιτρέψει να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.