ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η χυδαιότητα έχει ονοματεπώνυμο «ΣΥΡΙΖΑ» και «Σπίρτζης»

Θεοδωρικάκος: Η χυδαιότητα έχει ονοματεπώνυμο «ΣΥΡΙΖΑ» και «Σπίρτζης»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Σκληρή ανακοίνωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, με αφορμή την προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όσα υποστήριξε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, απάντησε σε πολύ σκληρό τόνο ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος. Με γραπτή του δήλωση έκανε σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατασκευάσει ψέματα και να βρει κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως έχει δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο νόμος είναι νόμος, ισχύει και εφαρμόζεται για όλους με αυστηρότητα, κατηγορώντας ευθέως τόσο την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και προσωπικά τον κ. Σπίρτζη.

Η ανακοίνωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης.

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές – έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους – διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ας σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί.

Ας συνειδητοποιήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα».

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: «Κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης»

Σεπόλια: Ψάχνουν τους λογαριασμούς της μητέρας και του 53χρονου

Η μάνα της 12χρονης δεν είναι μάνα, είναι κτήνος