ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Ανδρέα Πάτση: Να μην παραγραφούν τα αδικήματα

ΣΥΡΙΖΑ για Ανδρέα Πάτση: Να μην παραγραφούν τα αδικήματα
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης
Intime News

Στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής της Τετάρτης, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επισπευσθούν οι έλεγχοι της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για τον, διαγραφέντα από τη ΝΔ, βουλευτή Ανδρέα Πάτση

Να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες ελέγχου του για να μην παραγραφούν τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, και να εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής της Τετάρτης, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επισπευσθούν οι έλεγχοι της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για τον, διαγραφέντα από τη ΝΔ, βουλευτή Ανδρέα Πάτση και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες με offshore εταιρείες, που είναι ασυμβίβαστες με τη βουλευτική ιδιότητα.

Στόχος της επίσπευσης που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην παρέλθουν οι ημερομηνίες για την δυνατότητα έκπτωσής του από το αξίωμα και να του επιβληθούν τα διοικητικά μέτρα που προβλέπονται.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Πόθεν Έσχες, Θανάσης Μπούρας, ανέφερε στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι έχει ήδη δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές και ανώτατους δικαστικούς της Επιτροπής να ελέγξουν ταχύτατα την οικονομική δραστηριότητα του κ. Πάτση.

Σχετικές ειδήσεις