ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης κατά ΕΦΣΥΝ: Να μου στείλετε λίστα εγκεκριμένων από sites

Μηταράκης κατά ΕΦΣΥΝ: Να μου στείλετε λίστα εγκεκριμένων από sites
O Nότης Μηταράκης.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

«Να μου στείλετε λίστα εγκεκριμένων από εσάς sites για να κάνω retweet», ανέφερε ο Υπουργός μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο Υπουργός μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, με μία ανάρτηση στο Twitter το πρωί της Τρίτης καταφέρεται κατά της Εφημερίδας των Συντακτών η οποία προηγουμένως σε κείμενό της του είχε ασκήσει κριτική.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης με ένα ακόμη καυστικό σχόλιο απευθύνεται στην ΕΦΣΥΝ λέγοντας «Ευχαριστώ θερμά την @EFSYNTAKTON για το σχόλιο της και παρακαλώ να μου στείλετε κατάλογο των εγκεκριμένων από εσάς ειδησιογραφικών ιστοτόπων, ώστε να περιορίζω μόνο από τη λίστα σας όποια μελλοντικά retweets. Ποιος μιλάει!».

Δείτε την ανάρτησή του:

Τι είχε γράψει η ΕΦΣΥΝ

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί σχόλιο της Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο έγραφε: «Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης κοινοποίησε στο twitter δημοσίευμα εφημερίδας της Χίου. Το δημοσίευμα αναπαρήγαγε σχόλιο του υπουργού για άρθρο της «Εφ.Συν.» σχετικά με την αμφιλεγόμενη παρουσία της υφυπουργού Σοφίας Βούλτεψη στο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης.

«Καυστικό tweet Μηταράκη για “Εφ.Συν”: Μιλάνε για ελευθερία έκφρασης… μάλλον μόνο όταν η όποια έκφραση συμφωνεί μαζί τους», ήταν ο τίτλος του τοπικού δημοσιεύματος.

Όλως τυχαίως, η σύζυγος του εκδότη της τοπικής εφημερίδας είναι μετακλητή υπάλληλος στο υπουργείο, ενώ από το πρώτο φύλλο της επανέκδοσής της δεν κρύβει την αμέριστη στήριξή της στον κ. Μηταράκη, φτάνοντας στο σημείο να τον ρωτήσει σε συνέντευξη Τύπου αν είναι δυνατή η παράταση της κυβερνητικής θητείας της Ν.Δ. χωρίς εκλογές μετά την τετραετία! Έτσι εννοούν τη δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου ο κ. Μηταράκης και τα φιλοκυβερνητικά μέσα;».

Σχετικές ειδήσεις

Υπουργείο Μετανάστευσης: «Πυρά» στον ΣΥΡΙΖΑ για την έκθεση OLAF

Μηταράκης στον ΟΗΕ: Η Ελλάδα διασώζει καθημερινά ζωές – Η Τουρκία εργαλειοποιεί τους μετανάστες

Μηταράκης: «Δεν θα ζήσουμε ξανά μέρες 2016»