ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χασαπόπουλος για Γεωργιάδη: «Αμα μιλάς μαζί του σε πρήζει»

Χασαπόπουλος για Γεωργιάδη: «Αμα μιλάς μαζί του σε πρήζει»
Ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλούσε στο MEGA για το «καλάθι του νοικοκυριού» και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε χιούμορ με γιατρό που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή

«Όταν σε πρήζει και η χολή σου σε πιάνει και όλα σε πιάνουνε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τον Αδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας χιούμορ για το «καλάθι του νοικοκυριού» και την επιμονή του. 


Δεν άντεξε με την επιμονή που είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το «καλάθι του νοικοκυριού» ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλούσε για το «καλάθι του νοικοκυριού», που έκανε πρεμιέρα στα σούπερ μάρκετ την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, και έλεγε στους παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» να δείξουν τα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων που ασκούν αντιπολίτευση, λέγοντας ότι υποβάθμισαν την είδηση για το «καλάθι του νοικοκυριού».

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, απευθυνόμενος στον γιατρό που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, είπε γελώντας στον γιατρό: «Άμα μιλάς με τον Γεωργιάδη σε πρήζει. Όταν σε πρήζει και η χολή σου σε πιάνει και όλα σε πιάνουνε»!

Σχετικές ειδήσεις