ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο Newsbomb: O κ. Τσίπρας ασχολείται με εικασίες

Οικονόμου στο Newsbomb: O κ. Τσίπρας ασχολείται με εικασίες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
Eurokinissi

Σε ερώτηση του Newsbomb.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε πως ο πρωθυπουργός «έχει απαντήσει από την πρώτη στιγμή στο θέμα των νόμιμων επισυνδέσεων»

Σε ερώτηση του Newsbomb.gr σχετικά με το τι απαντά η κυβέρνηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέφερε πως αν ο πρωθυπουργός δεν δώσει το «παρών» στη Βουλή για να απαντήσει στην ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις, αυτό δείχνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια και δεν έχει επιχειρήματα, κ. Οικονόμου απάντησε:

«Ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει από την πρώτη στιγμή στο θέμα των νόμιμων επισυνδέσεων η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί σε όλες τις θεσμικές διαδικασίες που ζητήθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των κακόβουλων λογισμικών έχουμε από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσει ότι η πολιτεία δεν έχει προμηθευτεί και καμία κρατική αρχή δεν χρησιμοποιεί κακόβουλα λογισμικά. Από εκεί και πέρα ο κ. Τσίπρας επιμένει να ασχολείται με εικασίες και να αποφεύγει να ασχολείται με τα υπαρκτά.

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσουν την τακτική αυτή».