ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ

Σήμερα η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ

Με την Εθνική Συνδιάσκεψη, ξεκινά σήμερα στις 10:00 το πρωί και επισήμως η προεκλογική περίοδος για τη ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη, θα επισφραγίσουν τη συμμαχία τους και θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν την εντύπωση για τη δημιουργία ενός ευρύτατου φιλοευρωπαϊκού μετώπου. Οι δυο πολιτικοί θα λάβουν τον λόγο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σε ένα «διχασμένο» κομματικό ακροατήριο, που δεν έχει πεισθεί στο σύνολό του για τους καρπούς που μπορεί να αποφέρει η νέα αυτή σύμπραξη.

«Μετά τη συνδιάσκεψη όλοι βγαίνουμε έξω στον κόσμο. Πόρτα - πόρτα γειτονιά -γειτονιά, σπίτι - σπίτι! Είμαστε η Λαική - Πατριωτική - Παράταξη. Στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη, εξηγούμε τις θέσεις και τις δεσμεύσεις μας για αλλαγές στις πολιτικές του Μνημονίου και δίνουμε τη μάχη με πειθώ και Αξιοπρέπεια..», έγραψε εχθές στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Μουρούτης, προαναγγέλλοντας, επί της ουσίας, τις εξορμήσεις των «γαλάζιων» στελεχών αλλά και τις περιοδείες που αναμένεται να ξεκινήσει ο αρχηγός της ΝΔ.

Χθες πάντως η ΝΔ ενισχύθηκε περισσότερο, με πέντε νέες μετεγγραφές. Τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ, η Γεωργία Ντάτσικα, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Γεώργιος Γερολυμάτος και ο Γεώργιος Ρούσσος καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, Γιώργος Κυριακίδης, προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, στέλνοντας μήνυμα πανστρατιάς και ενισχύοντας το «φιλευρωπαϊκό μέτωπο».