ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πότε θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο

Στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πότε θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο
Η τελευταία εμφάνιση των δύο ανδρών είχε γίνει τον Απρίλιο στη Σκωτία, έπειτα από πρόσκληση του - τότε πρίγκιπα της Ουαλίας - Καρόλου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στο Λονδίνο όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη και μεταξύ άλλων θα έχει συνάν6τηση με τον βασιλιά Κάρολο στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Γεμάτο» είναι το πρόγραμμα της παρουσίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Λονδίνο για το επόμενο 24ωρο. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στη βρετανική πρωτεύουσα και οι δράσεις του ξεκινούν από το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης στις 19.45 (ώρα Ελλάδος) θα μιλήσει σε εκδήλωση με μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.

Το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που οργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley και θα έχει συναντήσεις με επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

Στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη θα γίνουν δεκτοί από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στις 21.30 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube