ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Το Newsbomb.gr «κόβει» την κορδέλα της προεκλογικής περιόδου

Εκλογές 2023: Το Newsbomb.gr «κόβει» την κορδέλα της προεκλογικής περιόδου

Εκλογές 2023: Καθημερινά, το Newsbomb.gr στέκεται δίπλα στους Έλληνες και αυτό θα πράξουμε με απόλυτη αίσθηση ευθύνης και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές μπαίνει η χώρα με την έλευση του 2023. Η προεκλογική περίοδος στην οποία βρισκόμαστε άτυπα εδώ και καιρό, έχει χρονικό ορίζοντα την Άνοιξη και ανεξάρτητα εάν οι εκλογές θα γίνουν λίγο ή και αρκετά νωρίτερα ή λίγο αργότερα, το Newsbomb.gr μπαίνει πρώτο στη μάχη της ενημέρωσης των πολιτών, προετοιμάζοντας μια σειρά από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έρευνες και αρθρογραφία, με στόχο να γίνει και σε αυτή την εκλογική μάχη για το «αύριο» της πατρίδας μας, η βασική πηγή ενημέρωσης των ψηφοφόρων, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, πριν πάρουν την απόφαση για την ψήφο τους, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Καθημερινά, το Newsbomb.gr στέκεται δίπλα στους Έλληνες και αυτό θα πράξουμε με απόλυτη αίσθηση ευθύνης και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και έχουν επηρεάσει δραματικά την καθημερινότητά τους, τις λύσεις που προέκρινε η κυβέρνηση και τις συνέπειές τους. Την αποτελεσματικότητά τους και τον αντίκτυπο που είχαν για την κοινωνία οι θετικές της παρεμβάσεις, αλλά και τις επιπτώσεις που προκάλεσαν και προκαλούν οι δυστοκίες, η ολιγωρία, η ατολμία και η έλλειψη ξεκάθαρης πολιτικής κατεύθυνσης σε μια σειρά από κομβικά και κρίσιμα ζητήματα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Νewsbomb θα μπει η κυβερνητική τετραετία και θα αναδειχθούν τα καλώς και τα κακώς κείμενα: από τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, την ενεργειακή κρίση και την πολιτική των voucher, τα εθνικά θέματα με κορυφαίο ζήτημα τα ελληνοτουρκικά, την οικονομική πολιτική, τα μέτωπα στα εργασιακά και την υγεία, το θέμα των υποκλοπών.

Με ορόσημο την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2023, η κυβέρνηση ποντάρει στην προβολή των πεπραγμένων της ζητώντας ανανέωση θητείας για να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει ανά τομέα πολιτικής, με άξονα το Σχέδιο Ελλάδα 2.0 και τα έργα που έχουν υποβληθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στον αντίποδα, ο πληθωρισμός και η ακρίβεια πλήττουν τα εισοδήματα του κόσμου, με το καλάθι του νοικοκυριού και το επίδομα θέρμανσης να μην φαίνονται ικανά μέτρα ώστε να αντισταθμίσουν τις απώλειες.

Το Newsbomb.gr θα δώσει τον λόγο στους πολίτες και όλες τις κοινωνικές ομάδες, φυσικά και στα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης, ώστε να αναδειχθούν οι πλευρές στις οποίες δεν έφτασε η κυβερνητική πολιτική, αλλά και εκεί που έδωσε διέξοδο. Να αναζητηθούν τα αίτια, να προσδιοριστούν οι προγραμματικές εξαγγελίες για επίλυση των προβλημάτων. Όχι με… «θα» και ανέξοδες υποσχέσεις, αλλά με πολιτική συμφωνία και δεσμεύσεις…

Γιατί καθώς η οριστική ημερομηνία των εκλογών θα πλησιάζει και στο πολιτικό σκηνικό θα κυριαρχεί η πόλωση, ζητούμενο θα είναι οι ξεκάθαρες θέσεις και ο ψύχραιμος, αντικειμενικός λόγος στη δημόσια συζήτηση.

Ώστε και οι Έλληνες ψηφοφόροι να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κρίνουν ποιοι τελικά είναι ικανοί να λύσουν τα δικά τους προβλήματα, άρα και να οδηγήσουν την πατρίδα μας σ’ ένα καλύτερο αύριο, λαμβάνοντας την ψήφο της εμπιστοσύνης τους στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών.

Όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν…

Σχετικές ειδήσεις