ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο Newsbomb.gr για την επίσκεψη Τσίπρα στον Άρειο Πάγο

Οικονόμου στο Newsbomb.gr για την επίσκεψη Τσίπρα στον Άρειο Πάγο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών σε ερώτηση του Newsbomb σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο. 

Για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο και τις δηλώσεις του για παρακολούθηση των επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, από το Newsbomb.gr και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου.

«Καλωσορίζουμε τον Τσίπρα στην αντίληψη ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη επιτελεί το ρόλο της ως βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, απέναντι σε τεκμηριωμένες καταγγελίες και ισχυρισμούς και δεν επιτρέπει την παραμικρή σκιά. Το ίδιο κάνει και τώρα.

Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή δήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτός είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος έτσι ώστε να αποσαφηνιστέι κάθε πτυχή της υπόθεσης, για τις πραγματικές της διαστάσεις, τους αυτουργούς και τους... μυθοπλάστες. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα στην άποψη και την αντίληψη αυτή», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.