ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η Πολιτεία επιβραβεύει τα στελέχη που προστατεύουν τα σύνορά της

Θεοδωρικάκος: Η Πολιτεία επιβραβεύει τα στελέχη που προστατεύουν τα σύνορά της
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολίασε την εφάπαξ καταβολή 600 ευρώ στους ένστολους, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε διάρκεια ομιλίας του στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά στους ένστολους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτή την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, σχολίασε με μήνυμά του στα Social Media, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Εφάπαξ ενίσχυση με 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης», έγραψε και πρόσθεσε: «Η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της».

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου: