ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μποφίλιου: Ανήμερα δολοφονίας Γρηγορόπουλου, 16χρονος στην εντατική

Μποφίλιου: Ανήμερα δολοφονίας Γρηγορόπουλου, 16χρονος στην εντατική
Η Νατάσσα Μποφίλιου
Glomex

Ανάρτηση έκανε την Τρίτη η Νατάσσα Μποφίλιου για την επέτειο των 14 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός στα Εξάρχεια όταν τον πυροβόλησε ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Η τραγουδίστρια, μετά τις φωτογραφίες στο Λονδίνο, περιγράφει πού βρισκόταν την ημέρα εκείνη, στις 6 Δεκεμβρίου 2008 αλλά και τον πανικό που βίωσε μέχρι να βεβαιωθεί ότι το παιδί που σκοτώθηκε στο κέντρο δεν ήταν ο αδερφός της.

«Όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξης από σφαίρα του αστυνομικού Κορκονέα ήμασταν στο σπίτι του πατέρα μου για τη γιορτή του. Νίκος στο όνομα. Τρώγαμε και τραγουδούσαμε και περνάγαμε υπέροχα. Ξαφνικά διακόπηκε η ατμόσφαιρα, γιατί χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπαν ότι μάλλον έχουν σκοτώσει ένα παιδί στα Εξάρχεια. Πήρα την αδερφή μου. Ήταν καλά. Πήρα τον αδερφό μου, μικρός τότε, ήταν έξω. Και δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Τον καλούσα ασταμάτητα. Το μυαλό μου έκανε χίλιες σκέψεις που δεν περιγράφονται» έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Κάθε τέτοια μέρα, σκέφτομαι έναν αδερφό μου στη θέση του Αλέξη. Κάθε τέτοια μέρα, πονάω και οργίζομαι και δεν μπορώ να πάρω ανάσα και πεισμώνω πιο πολύ. Ανήμερα 6 Δεκέμβρη 2022 έχουμε ένα παιδί που χαροπαλεύει στην εντατική. Χτυπημένο από σφαίρα αστυνομικού. Για 20 ευρώ βενζίνη. Πώς ξυπνάμε χωρίς να σκεφτόμαστε μόνο πώς θα ξαναφτιάξουμε από την αρχή αυτόν τον κόσμο;», συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σχετικές ειδήσεις

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Twitter «σταυρώνει» Μποφίλιου: Έχουν dress code τα πολιτικά πιστεύω;

Νατάσα Μποφίλιου: Στο πλευρό της ο Νίκος Μουρατίδης - Οι αντιδράσεις