ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντηση για το στριπτίζ στο βίντεο της Απατζίδη

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντηση για το στριπτίζ στο βίντεο της Απατζίδη
Ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Μαρία Απατζίδη

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, νομίζοντας ότι ήταν εκτός κάδρου, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του. Η Μαρία Απατζίδη, όταν το κατάλαβε έβαλε το χέρι της μπροστά από την κάμερα και δεν είδαμε και άλλα

Ένα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Βουλής μέσω Webex, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης εμφανίστηκε live να γδύνεται.

Όλα έγιναν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης την ώρα που μιλούσε στην κάμερα η Μαρία Απατζίδη ως ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25 και εξέθετε τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου.

Από πίσω της ο Κλέων Γρηγοριάδης, νομίζοντας ότι ήταν εκτός κάδρου, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του. Η Μαρία Απατζίδη, όταν το κατάλαβε έβαλε το χέρι της μπροστά από την κάμερα και δεν είδαμε και άλλα.

Ο ίδιος ο Κλέων Γρηγοριάδης έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σημειώνοντας πως «όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

Σχετικές ειδήσεις

Κλέων Γρηγοριάδης: Το «στριπτίζ» σε ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή