ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μας»

Ανδρουλάκης στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μας»
Intime news - Φωτογραφία αρχείου

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με επίκεντρο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών συνεδριάζει σήμερα, Κυριακή 11/12

Στην σκιά της διαγραφής της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με επίκεντρο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μας», διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχτεί καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από την παράταξη.

«Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του κινήματός μας δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση ανεκτές», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Εύα Καϊλή.

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε πως η ευρωβουλευτής λειτούργησε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ, η οποία – όπως υποστήριξε - ενώ ετοίμαζε την «μεταγραφή αεροδρομίου», τώρα κάνει πως δεν την ξέρει.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπενθύμισε επίσης ότι είχε από την πρώτη στιγμή αποδοκιμάσει τις θέσεις της κ. Καϊλή για τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ και υποστήριξε: «Τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις της τις είχα ζυγίσει και είχα πάρει τις αποφάσεις μου τις οποίες είχα ανακοινώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου στο προεδρείο της ευρωομάδας μας, ότι η κ. Καϊλή δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια στις επόμενες εκλογές».

Διαβάστε επίσης:

Qatar Gate: «Σοβαρό και σοκαριστικό σκάνδαλο» -Άρση ασυλίας της Καϊλή;

Οικονόμου για υπόθεση Καϊλή: Για γέλια οι ισχυρισμοί Ανδρουλάκη

Εύα Καϊλή: Δεύτερη νύχτα στο κελί - Το μεσημέρι κρίνεται η τύχη της