ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γεραπετριτης, το… αρνάκι και οι εκλογές

Ο Γεραπετριτης, το… αρνάκι και οι εκλογές
INTIME

«Χρησμούς» για το χρόνο των εκλογών δίνουν τα κυβερνητικά στελέχη μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και του κλεισίματος της Βουλής για τις γιορτές. Τελευταίος ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης

«Νομίζω ότι το αρνάκι στο χωριό θα το φάμε με ησυχία» ήταν ο χρησμός του Γιώργου Γεραπετρίτη για τον χρόνο των εκλογών. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος ανέφερε «Η αίσθησή μου είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας».

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε «εμείς στην κυβέρνηση δεν έχουμε σηκώσει τα μολύβια. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση. Εγώ προσωπικά δεν θα πόνταρα ούτε ένα ευρώ ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές το προσεχές διάστημα».

Είχε προλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να δώσει το δικό του… χρησμό. Μιλώντας αμέσως μετά την ψήφιση στους δημοσιογράφους για να τους ευχηθεί "καλές γιορτές" ανέφερε: «Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολλή κοινοβουλευτική δουλειά. Θα πάω στην Ήπειρο. Θα πάω στο βουνό. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε».

Σχετικές ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις