ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο «χρησμός» για κάλπες με... ζεστό καιρό

Εκλογές 2023: Ο «χρησμός» για κάλπες με... ζεστό καιρό
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος
Intime / φωτογραφία αρχείου

Υπόνοιες για την πιθανή ημερομηνία των εκλογών άφησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών.

Μια ατάκα όλο νόημα για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών άφησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος. Σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση αναφορικά με τη λειτουργία των logistics και το πότε θα γίνουν εκλογές, καθώς έχει κεντρικό ρόλο στον εκλογικό σχεδιασμό.

Ο ίδιος απάντησε πως «τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός». Ο κ. Λιβάνιος εκτός από Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λειτουργεί και ως άτυπος σύμβουλος επί εκλογικών διαδικασιών του Μεγάρου Μαξίμου.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, το περασμένο Σάββατο, ότι θα κάνει γιορτές στο βουνό όπου «παίρνονται οι σημαντικές αποφάσεις», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την τελική ευθεία.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, επίσης, δήλωσε την Κυριακή πως «το αρνάκι στο χωριό θα το φάμε με ησυχία», υπονοώντας πως οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Παρόλα αυτά τα σενάρια για τις πιθανές ημερομηνίες δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές: Οι τρεις ημερομηνίες που βρίσκονται στο τραπέζι – Τι «ζυγίζει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα βλέπουν εκλογές ακόμα και καλοκαιριάτικα

Εκλογές: Tα μυστικά της κάλπης για τη Νέα Δημοκρατία