ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Όσοι λένε ότι θα έρθουν νύχτα, μπορεί να προσγειωθούν απότομα

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Όσοι λένε ότι θα έρθουν νύχτα, μπορεί να προσγειωθούν απότομα
INTIME

Μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε από την Κομοτηνή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προειδοποιώντας τον πως «μπορεί να προσγειωθεί απότομα».

«Όσοι φωνασκούν πως τάχα θα έρθουν μια νύχτα ξαφνικά μπορεί μια νύχτα να ξυπνήσουν και ξαφνικά να προσγειωθούν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα. Τα εθνικά και ευρωπαϊκά μας σύνορα θα παραμείνουν θωρακισμένα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής.

«Είμαστε έτοιμοι πάντα να κάνουμε διάλογο με την Τουρκία αλλά δεν υπάρχει διάλογος με το παράλογο» τόνισε ακόμα.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμα ότι η κυβέρνηση έκανε 750 προσλήψεις συνοριοφυλάκων τονίζοντας «Δεν παζαρεύουμε την προστασία των συνόρων μας. Οι Εβρίτες και οι Θρακιώτες να αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Τα εθνικά και ευρωπαϊκά μας σύνορα θα μείνουν θωρακισμένα», ήταν τα λόγια πρωθυπουργού.

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να χτίσουμε μία Ελλάδα που θα βαδίζει μπροστά και θα στοχεύει πάντα ψηλά. Σε λίγο κλείνει χρονικά η πρώτη κυβερνητική μας περίοδος. Με την ψήφο του ελληνικού λαού ανοίγει και η δεύτερη θητεία στη δημιουργία. Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε όμως ακόμα περισσότερα με μία ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε με το ίδιο και ακόμα πιο γρήγορο σταθερό και τολμηρό βήμα. Κυρίως με την ίδια αξιοπιστία η οποία μας ενώνει άρρηκτα με την κοινωνία. Αυτή είναι που διαψεύδει και διαρκώς τους αντιπάλους μας. Μας έλεγαν ότι δεν θα εξαντλήσουμε την τετραετία και να που την ολοκληρώνουμε. Μας έλεγαν ότι θα αλλάξετε λέει τον εκλογικό νόμο, τον κρατήσαμε ως έχει. Κάποιοι πόνταραν ότι θα μας λύγιζαν οι πολλές κρίσεις. Κι όμως όλοι μαζί τις ξεπεράσαμε. Ήταν οι ίδιοι που προέβλεπαν ότι δεν θα εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις μας οι οποίες έγιναν πραγματικότητα στο σύνολό τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.