ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Γάκης: Ορκίστηκε βουλευτής Δωδεκανήσου με ΣΥΡΙΖΑ μετά τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

Δημήτρης Γάκης
Ο Δημήτρης Γάκης ορκίστηκε βουλευτής Δωδεκανήσου
Eurokinissi

Ο Δημήτρης Γάκης ανέλαβε την έδρα του εκλιπόντος Νεκτάριου Σαντορινιού, ως πρώτος επιλαχών στις εθνικές εκλογές του 2019 στον νομό Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ορκίστηκε την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, με πολιτικό όρκο, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Γάκης. Ο κ. Γάκης ανέλαβε την έδρα του εκλιπόντος Νεκτάριου Σαντορινιού, ως πρώτος επιλαχών στις εθνικές εκλογές του 2019 στον νομό Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από δύο ημέρες έγινε στη Ρόδο η κηδεία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 51 χρονών.

Στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στο ιερό ναό του Ευαγγελισμού Ρόδου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, δεκάδες πρώην υπουργοί, νυν και πρώην βουλευτές όλων των κομμάτων, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και δήμαρχοι από τα νησιά της Δωδεκανήσου.