ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μεταξύ των θυμάτων 35χρονος μηχανοδηγός που ταξίδευε ως επιβάτης

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μεταξύ των θυμάτων 35χρονος μηχανοδηγός που ταξίδευε ως επιβάτης
Facebook

Πάνω από 40 είναι οι νεκροί του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, μεταξύ των οποίων και ένας μηχανοδηγός. Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι.

Παγωμένοι είναι όλοι από την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση τρένων που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 40 ανθρώπους.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 66 άτομα, εκ των οποίων 6 σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, ενώ στους 254 υπολογίζονται όσοι από τους ταξιδιώτες κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους ή να επιστρέψουν σώοι στο σπίτι τους.

Στη μοιραία αμαξοστοιχία ήταν και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, μηχανοδηγός στην Hellenic Train, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επόμενη ημέρα για την Αθήνα.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη «έφυγε» από κοντά τους. Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, με βαθύ το αίσθημα του εθελοντισμού, που ενδιαφερόταν για όλους.

Φίλος του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Παράλληλα, ένας ακόμη υπάλληλος του ΟΣΕ βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Πρόκειται για 56χρονο από τη Στυλίδα, ενώ δύο ακόμη άτομα από τη Φθιώτιδα είχαν βάρδια στη μοιραία αμαξοστοιχία.