ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Δύο μέρες αναζητούσαν την Ιφιγένεια» - Αύριο η κηδεία της

Τέμπη: «Δύο μέρες αναζητούσαν την Ιφιγένεια» - Αύριο η κηδεία της

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 23χρονης, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 

Στα Γιαννιτσά θα γραφτεί ο ο τραγικός επίλογος για την 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, η σορός της οποίας ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα δεκάδες θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στέλιος Σούρλας, επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα, ενώ η κηδεία της Ιφιγένειας θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, στα Γιαννιτσά.

Ο κ.Σούρλας, αναφέρθηκε στην αγωνία της οικογένειας, η οποία επί δύο ημέρες αναζητούσε μία πληροφορία για την αγνοούμενη, περιμένοντας για το τηλεφώνημα που θα έλεγε πως η κόρη τους ζει, αλλά, όπως είπε «ήρθε το τηλεφώνημα που ράγισε τις καρδιές του».

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στην εταιρία, σημειώνοντας πως «δεν έχουμε έρθει σε επαφή, δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν είπαν καμία συγγνώμη. Η ευθύνη δεν είναι μόνο του σταθμάρχη, υπάρχουν και στην εταιρεία ευθύνες και ποινικές ευθύνες και στους πολιτικούς προϊστάμενους» τόνισε.

Ο κ.Σούρλας, προαήγγειλε πως την επόμενη εβδομάδα η οικογένεια της άτυχης Ιφιγένειας θα καταθέσει δήλωση υπεράσπισης κατηγορίας και εν συνεχεία θα εξετάσεις τις επόμενες κινήσεις της.

Σχετικές ειδήσεις