ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Καλά κάνουν οι νέοι, μουντζώστε μας, έπρεπε να τους λέμε»

Μπάμπης Παπαδημητρίου
Eurokinissi

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχθηκε και αδικαιολόγητη χρήση βίας και χημικών από την ΕΛ.ΑΣ. στην μαζική διαδήλωση της περασμένης Κυριακής.

Αποδέχθηκε τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Καλά κάνουν οι νέοι και έχουν εξεγερθεί. Μουντζώστε μας έπρεπε να τους λέμε».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σημείωσε: «Πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή, στην οποία θέλω να μεγαλώσω, τότε... Η πολιτική δεν πρέπει να είναι μάζα και να κάνει ό,τι λέει το κόμμα».

Μάλιστα, παραδέχθηκε και αδικαιολόγητη χρήση βίας και χημικών από την ΕΛ.ΑΣ. στην μαζική διαδήλωση της περασμένης Κυριακής.

Οταν έβλεπα να συζητούμε για το πώς θα μεγαλώσουμε το δίκτυο, πώς θα γίνει καλύτερο, εγώ είπα "είναι εντάξει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είναι ασφαλές;". Νομίζω ότι υπάρχουν σφάλματα, τα ανέλαβε (σ.σ.: ο Καραμανλής με την παραίτησή του) και πρέπει να τα συζητήσουμε. Η κυβέρνηση θα πάρει όλες τις ευθύνες και δεν γίνεται διαφορετικά. Ο,τι πέσει πάνω της θα το αναλάβει» είπε χαρακτηριστικά.