ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Γαϊτάνης: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Τάσος Γαϊτάνης: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη
O Τάσος Γαϊτάνης.

«Η επίθεση στο Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γ. Βαρουφάκη είναι απαράδεκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τάσος Γαϊτάνης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε με ανάρτησή του στο Twitter την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Η επίθεση στο Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γ. Βαρουφάκη είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Στην δημοκρατία μας δεν έχουν θέση τέτοιες βίαιες συμπεριφορές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, περικυκλώθηκε από περίπου 20 -30 άτομα και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τη συντονιστική του Diem25 σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ένα άτομο τον κλώτσησε και τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εκδορές ενώ φέρει και κάταγμα στη ρινική χώρα και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας. Προληπτικά θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι και αναζητούν τους δράστες. Παράλληλα, κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να πάρουν κατάθεση από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχετικές ειδήσεις

ΜέΡΑ25: «Φασιστική επίθεση τραμπούκων κατά του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη»

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Γιάνη Βαρουφάκη - Του ευχήθηκε περάστικα

Οικονόμου για την επίθεση σε Βαρουφάκη: «Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί»