ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023- Υποψήφιοι: Αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ η Παναγιώτα Βράντζα

Εκλογές 2023- Υποψήφιοι: Αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ η Παναγιώτα Βράντζα
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Η Παναγιώτα Βράντζα απέσυρε την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καρδίτσας.

Με τον χρόνο για την προκήρυξη των εκλογών να μειώνεται, σταδιακά ξεκαθαρίζει και το τοπίο για το ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι σε κάθε κόμμα. Οι εκλογές όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν είτε στις 21 είτε στις 28 Μαΐου και ήδη υπάρχουν απώλειες για τις παρατάξεις. Τελευταίο «χτύπημα» ήταν η απόσυρση της υποψηφιότητας της Παναγιώτας Βράντζα, η οποία θα «κατέβαινε» με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καρδίτσας.

«Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή σε σχήματα και σώματα ως αυτοσκοπό. Αντίθετα, αυτή θα πρέπει να υπηρετεί συγκεκριμένους στόχους και να συνάδει με ξεκάθαρες ιδεολογίες, πολιτικές και πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας. Εκτιμώ ότι στην παρούσα συγκυρία, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δεν υπηρετεί τους σκοπούς αυτούς», αναφέρει η κ. Βράντζα σε δήλωσή της που εξηγεί το γιατί αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια.

«Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργός πολίτης, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την απαλλαγή της χώρας από τη χειρότερη κυβέρνηση για το λαό από τη μεταπολίτευση και μετά, συντασσόμενη με την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα προς το σκοπό αυτό», καταλήγει η δήλωση.