ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Στηρίζει την πρόταση Μπελαβίλα για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Ελληνικού

Παύλος Πολάκης: Στηρίζει την πρόταση Μπελαβίλα για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Ελληνικού
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε πως πρέπει να... ζητηθεί ο λογαριασμός για το Ελληνικό και να υπάρξει νέα διαπραγμάτευση για τη σύμβαση.

Τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», ο Νίκος Μπελαβίλας, αναφορικά με τη σύμβαση για το έργο στο Ελληνικό και την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης, υποστήριξε με σθένος ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Twitter, επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε… real estate, υπογραμμίζοντας πως επί της ουσίας δεν έχει γίνει τίποτα από όσα θα έπρεπε.

«Συμφωνώ με το Νίκο Μπελαβιλα. 4 χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σώου με μπουλντόζες του «αδιευκρινιστου» και του Μητσοτακη και επι της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ! Το “μεγάλο έργο των 70.000 θέσεων εργασιας» έγινε υπόθεση real estate που σήμερα η αξία της γης εκτιμάται στα 16 δισ. όταν επί Σαμαρά έλεγαν 600 εκατομμύρια», έγραψε στο Twitter ο Παύλος Πολάκης.

Σε νέο μήνυμα, ανέφερε πως «Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη. Έρχεται η ώρα όμως να ζητήσουμε το λογαριασμό και να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ τι ΤΗΡΗΘΗΚΕ και τι όχι από όσα συμφωνήθηκαν το 2016. Δικαιοσύνη παντού!!!».