ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιθριδάτης: Τουλάχιστον ο Τσίπρας έχει χιούμορ – Παρερμηνεύτηκαν οι αναρτήσεις μου

Μιθριδάτης: Τουλάχιστον ο Τσίπρας έχει χιούμορ – Παρερμηνεύτηκαν οι αναρτήσεις μου
Social Media

Σε δηλώσεις του ο Μιθριδάτης αναφέρθηκε στην απόφασή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media.

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας θα είναι ο Μιθριδάτης, γνωστός από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Ημισκούμπρια. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιθριδάτης σχολίασε τις αντιδράσεις των τελευταίων ωρών αναφορικά με παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media, ιδίως από τη Νέα Δημοκρατία.

«Νομίζω ότι πρέπει όλοι ενεργά να ασχολούμαστε με ζέση με την πολιτική, ιδιαιτέρως μετά τα τέσσερα τελευταία χρόνια τα οποία είναι αρκετά ζοφερά για το μέσο Έλληνα και όχι μόνο. Πρέπει όλοι να δώσουμε πολύ μεγάλο βάρος στην πολιτική και όχι να την αφορίζουμε ή να είμαστε απαξιωτικοί», είπε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει αυτή τη στιγμή με κάθε τρόπο να ψηφίσει και να φροντίσει για το μέλλον του άμεσα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις ζωές και τις αποφάσεις μας και να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Εγώ σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική, έχω πολιτική θέση και δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν θέση και να είναι ενεργοί πολιτικά».

«Εγώ στις αναρτήσεις μου χρησιμοποιώ το χιούμορ μου, τη σάτιρά μου. Έχω έναν συγκεκριμένο τρόπο που εκφράζομαι και ο κόσμος τον ξέρει. Έτσι κάνω τα σχόλιά μου προς όλες τις κατευθύνσεις», είπε ακόμα ο Μιθριδάτης.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χιούμορ και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παρερμηνείας των δηλώσεών μου. Δεν τέθηκε κανένα τέτοιο θέμα. Έχουμε δει που συγκλίνουν οι δρόμοι μας και αποφασίσαμε ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα στο να προχωρήσουμε στο να ανατραπεί αυτό το καθεστώς που έχει κάνει τις ζωές μας πολύ δύσκολες».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι: «Για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό το πράγμα μια και για πάντα. Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και γενικώς όλων των ανθρώπων. Θεωρώ αστείο να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα και να χρησιμοποιούνται κάποιες αναρτήσεις στο Twitter οι οποίες είναι κοπτοραπτική που είναι απαντήσεις ειρωνικές σε σεξιστικά tweets. Είναι σατιρικά tweets, ειρωνικά tweets και βεβαίως υπάρχουν και κάποια tweets τα οποία πραγματικά υποστηρίζουν ξεκάθαρα τις γυναίκες. Νομίζουν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι εγώ μιλάω εναντίον τους. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Είναι λάθος, ή δεν υπάρχει αντίληψη ή υπάρχει κάποιος δόλος».