ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Η μπηχτή Τσίπρα για Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη

Εκλογές 2023: Η μπηχτή Τσίπρα για Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη
INTIME

Εκλογές 2023: Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας τη συζήτηση των τελευταίων ημερών, σχετικά με το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός την επομένη των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έριξε τη μπηχτή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη - χωρίς βέβαια να τους κατονομάζει.

«Παρατηρώ εδώ και μια εβδομάδα πως παρά το ότι δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές, συζητάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από προγράμματα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με το που ολοκλήρωσε την ομιλία του και κάθισε στο πάνελ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση για το ιδιωτικό χρέος.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα όσα δει το φως της δημοσιότητας για το σπίτι του Γιάννη Ραγκούση, σημειώνοντας πως «εκτός από τη λάσπη και τα σπίτια συζητούσαν και για το ποια πρόσωπα.

Εγώ λέω να μιλήσουμε για πρόγραμμα. Να βάλουμε μπροστά το άλογο από το κάρο», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως «αυτό το σχέδιο τίθενται στην κρίση των κομμάτων του προοδευτικού τόξου για να βγάλουμε την κοινωνία από το βούρκο. Θέλουμε να ακούσουμε τις θέσεις τους πάνω στην πρόταση που καταθέσαμε», μια φράση, που προφανώς είχε ως αποδέκτη τον Νίκο Ανδρουλάκη.