ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 -Μπαλάφας: Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τον καθένα μπροστά στις ευθύνες του

Εκλογές 2023 -Μπαλάφας: Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τον καθένα μπροστά στις ευθύνες του
"Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε πλειστηριασμός και δεν χάθηκε ούτε μία λαϊκή κατοικία" υποστηρίζει ο κ. Μπαλάφας

Εκλογές 2023 - Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές θα βάλει τον καθένα μπροστά στις ευθύνες του, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Την ανάγκη να υπάρξουν στοχευμένες επιδοτήσεις για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων επισήμανε στα «Παραπολιτικά» 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», ο υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Είπε πως επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε πλειστηριασμός και δεν χάθηκε ούτε μία λαϊκή κατοικία.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι μπορούν να συμπράξουν ξανά με τον κ. Βαρουφάκη σε μια προοδευτική κυβέρνηση γιατί υπάρχει και η άρνηση Ανδρουλάκη

"Ο Μιτεράν είχε πει ότι ανάμεσα στην παραμονή των εκλογών και στην επομένη των εκλογών μεσολαβεί ένα πολύ σοβαρό γεγονός. Οι ίδιες οι εκλογές. Δηλαδή εγώ θεωρώ αναμενόμενο τα λεγόμενα μικρότερα κόμματα στην προεκλογική περίοδο να θέλουν να περιχαρακώσουν την εκλογική τους βάση, το κατανοώ και το αναμένω όμως τα αποτελέσματα των εκλογών, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία θα βάλουν τον καθένα μπροστά στις ευθύνες του. Ο σχηματισμός δηλαδή εφόσον το άθροισμα γύρω στο 45-46 βγαίνει για να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα έχει πλειοψηφία με τις δυνάμεις του προοδευτικού τόξου, αυτές που θα συμφωνήσουν, πιστεύω ότι θα υπάρξουν και δεύτερες σκέψεις. Προσωπικά θα ήθελα και το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία να συγκροτήσουν μια κυβέρνηση προοδευτικού δημοκρατικού προγράμματος".