ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε την 3η περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε την 3η περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος

Εκλογές 2023: Τη θέση που άφησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καταλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος και στην Α’ Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία». Έτσι ο πρωθυπουργός πια «κλείδωσε» και τις τρεις του επιλογές ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας αλλά και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε μια καλή κουβέντα να πει και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, του οποίου τη θέση θα καταλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Ο Κώστας Καραμανλής έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ. Άλλωστε υπό τη δική του ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική. Γι αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Όσον αφορά τη δική μου υποψηφιότητα, έχω ασχοληθεί τόσο πολύ και συστηματικά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ώστε ήδη αισθάνομαι βουλευτής της. Στις προσεχείς εκλογές, ναι, θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, δείχνοντας με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο το ενδιαφέρουν μου για την πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023 - Δημοσκόπηση GPO: Στις 4,8 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 - Νεφέλη Μεγκ: Πώς έκλεισε η συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το παρασκήνιο

Εκλογές 2023: Το πινγκ - πονγκ με τα «παραμύθια» Μητσοτάκη και Τσίπρα και ο... πρίγκιπας