ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Κέλλυ Σταμούλη: Από τα μακιγιάζ στους ευφάνταστους διαλόγους στο TikTok

Εκλογές 2023 - Κέλλυ Σταμούλη: Από τα μακιγιάζ στους ευφάνταστους διαλόγους στο TikTok

Εκλογές 2023: Η υποψήφια δικηγόρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που κάνει προεκλογική εκστρατεία στο TikTok

Όλα τα βλέμματα πάνω της έχει καταφέρει να τραβήξει με τον ευφάνταστο τρόπο που έχει επιλέξει να κάνει την προεκλογική της καμπάνια η Κέλλυ Σταμούλη, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθηνών.

Η δικηγόρος και ζωγράφος, που συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ένα κόμμα το οποίο έχει υπηρετήσει και ο πατέρας της Γιάννης Σταμούλης, έχει επιλέξει να κάνει την προεκλογική της εκστρατεία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως από το TikTok, στο οποίο τα βίντεο που ανεβάζει γίνονται viral και συγκεντρώνουν πλήθος σχολίων και likes.

Στα βίντεό της η Κέλλυ Σταμούλη μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορες δραστηριότητες, ενώ μιλάει για πολιτική και κυρίως για το ΠΑΣΟΚ.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ένα βίντεο στο οποίο λέει ότι ετοιμάζεται για «προεκλογική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας φορώντας ολόμαυρα» τα οποία «σπάει» με μία δική της δημιουργία, με κινέζικα σύμβολα, μέσα από τα οποία περνάει «μηνύματα όπως η ευμάρεια, ευτυχία». Μάλιστα αναρωτιέται αν «θα αρέσει στους ψηφοφόρους ή θα αρχίσουν να τρέχουν».

Σε άλλο βίντεο με μουσικό χαλί το θρυλικό «Καλημέρα ήλιε» φοράει ένα εντυπωσιακό κόσμημα και γάντια άνιμαλ πριντ με γούνα και λέει «όχι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» ενώ εύχεται με τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ.

Το βίντεο στο οποίο ενημερώνει για την υποψηφιότητά της περιλαμβάνει και έναν ευφάνταστο διάλογο.

«Κέλλυ... Κέλλυ πού πας;» την ρωτούν

-Κατεβαίνω στις εκλογές, απαντά η δικηγόρος.

- Με ποιο κόμμα, την ξαναρωτούν

- ΠΑΣΟΚ, απαντά η ίδια και παραπατάει, κινδυνεύοντας να πέσει

Μακιγιάζ και... μάθημα για τις μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ

Το βίντεο εκείνο το οποίο έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση όμως δεν είναι άλλο από εκείνο στο οποίο η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ενώ βάφεται και ετοιμάζεται για την έξοδό της μιλά για τις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ.

«Λοιπόν, πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ; Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε και ορισμένα πράγματα»,αναφέρει στην αρχή του βίντεο η Κέλλυ Σταμούλη και συνεχίζει: «Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά μετά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, το Φωτόπουλο. Ο αείμνηστος Φωτόπουλος ήταν πολύ φιλελεύθερος δάσκαλος. Είχε καταργήσει την ποδιά πριν καταργηθεί. Και μιας που λέμε για ποδιά, να σας πω πολύ βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν πολλά χρόνια. Την ποδιά, κατήργησε την ποδιά. Θεσμοθέτησε τη ψήφο στα 18. Το πιστεύετε αυτό;».

«Η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ», λέει και διακόπτει για να βρει το πινέλο της.

Στη συνέχεια αναφέρει:

«Τι άλλο έκανε το ΠΑΣΟΚ; Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα, νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο, κατάργησε τη μοιχεία, το έγκλημα της μοιχείας. Καθιέρωσε την πενθήμερη εργασία. Τα είπε όλα αυτά ο Κανάκης στο Βινύλιο αλλά δεν είναι κακό να τα επαναλαμβάνουμε».