ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος στο Newsbomb.gr: «Ο Τσίπρας είναι αυτός που κάνει «mirroring» στον Μητσοτάκη»

Σκέρτσος στο Newsbomb.gr: «Ο Τσίπρας είναι αυτός που κάνει «mirroring» στον Μητσοτάκη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος απάντησε στις ερωτήσεις του Newsbomb.gr και στην Αμαλία Κάτζου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος ρωτήθηκε από το Newsbomb.gr να σχολιάσει τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα, σε πρωινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, σχετικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοινώθηκε χθες και ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αντιγραφέας του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς και ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επιφέρει «τσουνάμι πλειστηριασμών».

Ο Άκης Σκέρτσος απάντησε:

«Βλέπω μια μεγάλη αμηχανία για το πρόγραμμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι φιλόδοξο, ολοκληρωμένο και αγγίζει όλα τα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που αντιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει υιοθετήσει αυτολεξεί συνθήματα και μηνύματά του.

Εδώ και μήνες μιλάει για μια Ελλάδα που δεν θα πρέπει απλά να μείνει στην Ευρώπη αλλά είναι Ευρώπη, κάνει εμφανίσεις στο TikTok παρόμοιες με τον πρωθυπουργό, προχθές στην Κω μας είπε πράγματα για την υγεία που ο ίδιος έχει καταψηφίσει, και τώρα τα παρουσιάζει σαν δικές του ιδέες .

Κάνει αυτό που λέγεται στη γλώσσα της επικοινωνίας «mirroring» και βρίσκεται σε αμηχανία».