ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης μπέρδεψε το Αργοστόλι με το Ληξούρι - Το απολαυστικό βίντεο στο TikTok

Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης μπέρδεψε το Αργοστόλι με το Ληξούρι - Το απολαυστικό βίντεο στο TikTok

Εκλογές 2023: Πηγαίνοντας στην Κεφαλλονιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο TikTok σε ένα παλιό ιστορικό σαρδάμ του Γεωργίου Παπανδρέου με τον Βόλο και τη Λάρισα

«Το θέμα είναι να μην κάνει λάθος την πόλη που είναι να πας, έχει συμβεί σε άλλους ηγέτες. ”Πόσο χαίρομαι που είμαι στην Καβάλα” και να είσαι στην Ξάνθη. Ελπίζω να μην το κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός αρχικά και πρόσθεσε για τον Γεώργιο Παπανδρέου «Είχε πει ”Λαέ τη Λάρισας” και ήταν στον Βόλο ή το ανάποδο και μετά το διόρθωσε λέγοντας ”Λαέ της Λάρισας που είσαι να δεις της λαοθάλασσα στον Βόλο”».

Στην Κεφαλονιά, όπου όλοι γνωρίζουν για την κόντρα μεταξύ των Ληξουριοτών και των καταγόμενων από το Αργοστόλι, δεν απέφυφε το λάθος και βρισκόμενος στο Ληξούρι έκανε τη γκάφα:«Καθώς μιλούσα στο Ληξούρι, εν τη ρύμη του λόγου μου είπα ότι ήμουνα στο Αργοστόλι, μεγάλο λάθος. Το κατάλαβα και το διόρθωσα αμέσως», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχει του βίντεο φαίνεται στο καραβάκι να συνομιλεί με νεαρή κοπέλα και να τη ρωτά αν τα piercing της στη μύτη πονούν, ενώ συζήτησε για τον Ωροσκόπο του με μια μεγαλύτερη κυρία.