ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πλεύρης - Συκοφαντικό ότι προσκάλεσα εργαζόμενους νοσοκομείων σε προεκλογική εκδήλωση

Ο Θάνος Πλεύρης
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης
INTIME NEWS

Απάντηση μέσω των social media έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο «επιστρατεύει» εργαζόμενους στα νοσοκομεία για τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. 

Το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο, το οποίο διαβιβάστηκε από το γραφείο του υπουργού Υγείας στις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας και αναφέρει τον χώρο όπου θα γίνει η προεκλογική εκδήλωση του Θάνου Πλεύρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκοπός του εγγράφου ήταν να κινητοποιηθούν οι διοικήσεις των νοσοκομείων για την επιτυχία της εκδήλωσης.

«Ή δεν γνωρίζουν ανάγνωση ή απλά συκοφαντούν» απαντά ο Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στα social media, διευκρινίζει ότι πρόκειται για ενημερωτικό έγγραφο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε διοικητές που συνεργάζεται εδώ και 20 μήνες. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο της κεντρικής του εκδήλωσης θα γίνει απολογισμός του έργου του Υπουργείου και θα υπάρξει αναφορά στους διοικητές των νοσοκομείων. Για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στο έγγραφο δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά, τονίζει.