ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πίσω από τις κάμερες του ντιμπέιτ – Ποιοι συνοδεύουν τους πολιτικούς αρχηγούς στην ΕΡΤ

Εκλογές 2023: Πίσω από τις κάμερες του ντιμπέιτ – Ποιοι συνοδεύουν τους πολιτικούς αρχηγούς στην ΕΡΤ
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Εκλογές 2023: Όλα τα πρόσωπα που συνοδεύουν τους πολιτικούς αρχηγούς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ.

Λίγο μετά τις 20:00 άρχισαν να καταφτάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για τη διεξαγωγή του πρώτου debate μετά από οκτώ χρόνια, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις Εκλογές 2023.

Οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατέφτασαν στην ΕΡΤ με τα πολυπληθή επιτελεία τους, ωστόσο, συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν αυτά που τους συνόδευσαν στο στούντιο αλλά και αυτά που πήραν θέση στο control room της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στο πλευρό του στο στούντιο τη διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη, ενώ στο κοντρόλ ρουμ της ΕΡΤ πήραν θέση ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, και ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μαζί του στο στούντιο τον διευθυντή του γραφείου του, Μπάμπη Παπαδάκη, ενώ στο κοντρόλ είναι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνοδεύεται στο στούντιο από τον Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ενώ η υπεύθυνη επικοινωνίας, Στεφανία Μουρελάτου, είναι στο κοντρόλ.

Ο βουλευτής ΚΚΕ, Ιωάννης Γκιόκας, είναι αυτός που συνοδεύει τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο στούντιο, ενώ στο κοντρόλ ρουμ της ΕΡΤ είναι ο κ. Παφίλης και η κ. Παναγιωτακοπούλου.

Τον Γιάνη Βαρουφάκη συνοδεύει στο στούντιο ο εκπρόσωπος του ΜέΡα 25, Έρικ Έντμαν, ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας Σπύρος Δερβενιώτης βρίσκεται στο κοντρόλ ρουμ της ΕΡΤ.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έχει στο στούντιο τον Παύλο Σαράκη και στο κοντρόλ τον Βασίλη Βιλιάρδο.