ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Το αδιαχώρητο στην ομιλία Κυρανάκη

Εκλογές 2023: Το αδιαχώρητο στην ομιλία Κυρανάκη

Χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κωνσταντίνου Κυρανάκη έδωσαν το «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία του

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με ασφυκτικά γεμάτο τόσο τον εσωτερικό, όσο και τον εξωτερικό προαύλιο χώρο, χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κωνσταντίνου Κυρανάκη έδωσαν το «παρών» στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέλεξε έναν πολύ μεγάλο χώρο, υψηλού πολιτικού ρίσκου, αφού για να γεμίσει απαιτούσε την προσέλευση χιλιάδων κόσμου. Ένα ρίσκο που ελάχιστοι άλλοι πρωτοκλασάτοι πολιτικοί αναλαμβάνουν σε αυτές τις εκλογές, με τους περισσότερους να επιλέγουν κατά κανόνα πολύ μικρότερες αίθουσες.

Ο Βουλευτής της ΝΔ όμως τα κατάφερε, το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά και όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην ομιλία, μιλούν για μια συγκέντρωση με δυνατό παλμό και ισχυρό μήνυμα δυναμικής.

Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προλόγισαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί τα τελευταία χρόνια την αίθουσα με τέτοιο κόσμο, αλλά και ο πρωην Αρχηγός ΓΕΣ & τέως Υφυπουργός Εθνικός Άμυνας, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν πολιτικό που διακρίνεται από πατριωτισμό και αυθεντικό ενδιαφέρον για τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βουλευτή, συγκίνησαν οι αναφορές του στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Μαθητικής Ρομποτικής που εισέπραξαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, τους οποίους χαρακτήρισε ως το μέλλον της χώρας, ενώ ευχαριστώντας τα μέλη των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Βύρωνα για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσε μαζί τους στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και ο ίδιος ως εθελοντής, κάνοντας μνεία στη συνεισφορά του τότε Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανου Κολοκούρη, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε ακόμη κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, η αναφορά του κ. Κυρανάκη στη Μυρτώ, στο νεαρό κορίτσι που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση από μετανάστη στην παραλία της Πάρου και από τότε παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση.

«Θέλω όλους όσοι είμαστε εδώ μέσα να τους θεωρείς οικογένεια, είσαι η μικρή μας αδελφή, είσαι το σύμβολο μιας Ελλάδας που κανείς δεν μένει πίσω» της είπε, προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικές ειδήσεις