ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Στο debate η λέξη αυτοδιοίκηση δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά»

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Στο debate η λέξη αυτοδιοίκηση δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά»

«Η επιτελικότητα του κράτους χωρίς συνεργασία με αυτοδιοίκηση είναι "σκορδαλιά χωρίς σκόρδο"», σημειώνει ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Το χθεσιμό debate των πολιτικών αρχηγών σχολιάζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Ρέντη Νίκαιας και υποψήφθος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης για το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Ιωακειμίδης αναφέρει πως η λέξη αυτοδιοίκηση δεν ακούστηκε ούτε μια φορά, ενώ καλεί τους κατοίκους της Αττικής να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στο χθεσινό debate η λέξη αυτοδιοίκηση δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά!!!! Όπως έχω ξαναπεί, η επιτελικότητα του κράτους χωρίς συνεργασία με αυτοδιοίκηση είναι "σκορδαλιά χωρίς σκόρδο". Στο πρόγραμμα της ΝΔ σε 28 σελίδες υπάρχει μια φράση μόνο για την αυτοδιοίκηση . Εάν έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη λειτουργία του κράτους, τότε ερμηνεύεται εύκολα το γιατί στηρίζει σε φιέστες και Ζάππεια την πλήρως αποτυχημένη και ελεγχόμενη για ελλείμματα και ανικανότητα διοίκηση Πατούλη. Με την αυτοδιοίκηση στο συρτάρι , ούτε μαζί ούτε τολμηρά ούτε μπροστα θα πάει η καθημερινότητα των πολιτών. Διεκδικούμε την ηγεσία της περιφέρειας για να δώσουμε φωνή στα 4 εκατομμυρια συμπολίτες μας και να επιβάλλουμε την συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση».